Over ons

Jarenlange ervaring en persoonlijke aandacht

Aannemersbedrijf Gebr. Heusschen bestaat sinds 1938. Als klant kunt u vertrouwen op ons vakmanschap en kwalitatief uitgevoerde bouwwerken.

 

Uw project – klein of groot – krijgt onze volledige zorg en aandacht, of u nu bij ons komt voor projectontwikkeling, nieuwbouw in de vrije sector, de verbouwing van uw bedrijfspand of de renovatie van uw woonhuis.

Wij werken graag en goed voor u!

In nauwe samenwerking met u en uw architect realiseren wij uw bouwproject. Gedurende het hele bouwproces houden wij u op de hoogte van de vorderingen. Daarbij mag u rekenen op onze jarenlange ervaring en grondige kennis van het bouwproces. Waar nodig adviseren wij u over alternatieve materiaalkeuzes, zodat het resultaat past bij uw smaak, gebruikswensen en budget.

Flexibel en fair geprijsd

Omdat Aannemersbedrijf Gebr. Heusschen een relatief kleine onderneming is, kunnen wij flexibel inspelen op uw wensen en nieuw ontstane inzichten. Wij vinden het belangrijk u alle persoonlijke aandacht en begeleiding te geven. En hoewel wij maatwerk leveren, is elk project fair geprijsd en kwalitatief uitgevoerd.

Is uw bouwproject afgerond? Dan kunt u ook voor het onderhoud bij ons terecht!

 

Raadhuisplein 4
6267 CW
Cadier en Keer
043-4072187

Direct contact opnemen